Studentský účet? Využijte výhod!

Studentský účet? Využijte výhod!

Nástup potomka na vysokou školu sebou přináší velké množství výdajů. A posílání peněz Vašemu dítěti pomocí složenky jistě nebude nejlevnější záležitost. Založte mu proto studentský bankovní účet!

Mnoho možností

Velká část bank působících na českém trhu nabízí speciální bankovní účty pro studenty. Účty se vzájemně liší, ale spojují je nízké poplatky nebo jejich úplná absence. Zároveň banky nabízí různé bonusy. Některé nabízí vstupní bonusy, jiné zase možnost bezúročného přečerpání bankovního účtu. Některé dokonce k účtu vydají platební kartu, se kterou může student vybírat kdekoli po světě při svých cestovatelských dobrodružstvích.  Dalším typem nabízeného bonusu je úročení vkladu. Stačí si jen vybrat preferovanou variantu.

Standartně jsou studentské účty omezeny věkem tzn. většinou 18 až 26 let, občas až 28 let. Některé banky zároveň požadují potvrzení o studiu.

 

Pro bližší informace neváhejte kontaktovat kteréhokoli našeho poradce, který Vám pomůže vybrat variantu přesně podle Vašich požadavků!

Věra Zámečníková oblastní ředitel
Autor: Věra Zámečníková oblastní ředitel

Věra Zámečníková

Jsem oblastní ředitelka, která vám pomůže zorientovat se ve složitých vodách financí. Vedu také svůj tým profesionálních poradců. Naplňuje mě, když naši klienti jsou šťastní a plní si vlastní sny. 

Jsem hrdá Držitelka certifikátu Certified Financial Consultant. 

Díky spolupráci s OVB vím, že můžu mít vše, co si přeji. Stačí jen nadšení a dlouhodobé usilí.

Dám vašim financím plán

E-mail: vera.zamecnikova@ovbmail.cz

Mobil: 776 019 779

Telefon / Fax: 353 228 374

IČO: 43304427

Kanceláře našeho týmu najdete: 

Karlovy Vary - Karlovy Vary - Dalovice - Praha

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení