Veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce

 

Velikonoční tradice v České republice

Velikonoce v České republice jsou plné zvyků a tradic, které se liší region od regionu. Já osobně mám nejraději pomlázku, která symbolizuje mládí a zdraví. Muži a chlapci chodí s pomlázkou, pletenou z vrbových proutí, a lehce šlehají ženy a dívky, aby jim přinesli zdraví a krásu na celý příští rok. Ačkoliv se to může zdát jako zvláštní tradice, je to vše prováděno v dobrém duchu a s úsměvem. Další milovanou tradicí jsou kraslice, které každý rok zdobím s rodinou. Každá kraslice je malé umělecké dílo, a právě v jejich tvoření se odráží kreativita každého z nás.

Jarní obnova

Velikonoce jsou symbolem jara a nového začátku. Příroda se probouzí k životu, stromy raší a květiny začínají kvést. Tento čas roku je pro mě vždy příležitostí k tomu, abych se zastavila a přemýšlela o svém životě,  touhách a přáních, které bych si chtěla splnit.

Jako finanční poradce vám doporučuji využít tento čas k relaxaci a také k revizi vašich finančních plánů a cílů.

Možná je čas na nový začátek i v této oblasti vašeho života. Nebojte se využít legislativní změny ke svému prospěchu. přijďte s námi řešit svá přání a snít velké sny. Letos je ideální doba pro nové začátky a realizaci dlouho odkládaných záležitostí.

Velikonoční pečení a hostina

Žádné Velikonoce by nebyly úplné bez tradičního velikonočního pečení. Mazanec, beránek a hlavička jsou neodmyslitelnou součástí velikonočního stolu. Pečení těchto dobrot  je pro mě vždy velkou radostí a příležitostí k tomu, jak připravit rodině a přátelům příjemné společné chvilky. Velikonoční hostina je vrcholem svátků, kdy se celá rodina sejde u jednoho stolu, sdílí spolu jídlo a příběhy. Je to čas, kdy se zastavíme a oceníme to, co máme – rodinu, přátele a společně strávené chvíle.

Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, ať už jde o vaše finanční plány, cíle nebo jen chcete sdílet, jak jste si užili Velikonoce, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu. Těším se na vaše příběhy a dotazy!

```

Věra Zámečníková oblastní ředitel
Autor: Věra Zámečníková oblastní ředitel

Věra Zámečníková

Jsem oblastní ředitelka, která vám pomůže zorientovat se ve složitých vodách financí. Vedu také svůj tým profesionálních poradců. Naplňuje mě, když naši klienti jsou šťastní a plní si vlastní sny. 

Jsem hrdá Držitelka certifikátu Certified Financial Consultant. 

Díky spolupráci s OVB vím, že můžu mít vše, co si přeji. Stačí jen nadšení a dlouhodobé usilí.

Dám vašim financím plán

E-mail: vera.zamecnikova@ovbmail.cz

Mobil: 776 019 779

Telefon / Fax: 353 228 374

IČO: 43304427

Kanceláře našeho týmu najdete: 

Karlovy Vary - Karlovy Vary - Dalovice - Praha

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení